Vuokrausehdot

Majoitusmaksu on maksettava 28 päivää ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 28 päivää) peritään kaikki maksut välittömästi. Viime hetken varauksesta tulee sitova varauksen tekohetkellä.

Suuret varaukset sovitaan erikseen. Majoitusvaraajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Majoittujista vähintään yhden on oltava 18-vuotias.

PALVELUMAKSU

Majoitushintoihin sisältyy aina 10,00 euron palvelumaksu/majoituskohde (sis. alv.). Palvelumaksun peruste syntyy varattaessa, eikä palvelumaksua palauteta missään peruutustilanteessa.

PERUUTUSEHDOT

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Anttooran Lomakylälle . Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruuttamista.

  • Peruutuksen voi tehdä vähintään 28 vrk ennen majoituksen alkua.
  • Peruutuksen tapahtuessa viimeistään 14 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään 50 % majoitusmaksusta sekä palvelumaksu.
  • Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu.
  • Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutuskuluilla 50,00 euroa. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus.

Anttooran Lomakylän oikeus perua tai muuttaa majoitusvaraus:
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi Anttooran Lomakylä perua asiakkaan tekemän majoitusvarauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.
Anttooran Lomakylä pyrkii myötävaikuttamaan vastaavan majoituksen saamiseen muista kohteista.
Anttooran Lomakylä pidättää oikeuden hintojensa muutoksiin.
Anttooran Lomakylä pidättää oikeuden vaihtaa asiakkaan varaama majoitustila tarpeen vaatiessa toiseen, mahdollisimman paljon varattua vastaavaan majoitustilaan.

OLESKELU MAJOITUSKOHTEISSA

Anttooran Lomakylän majoituskohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00 tai asiasta on erikseen sovittava Anttooran Lomakylän kanssa.

Avainten luovutus sovitaan 2 – 3 päivää ennen majoituksen alkua lomakylän kanssa. Yhteystiedot löytyvät loppulaskusta ja internetsivuilta.

Majoituskohteen vuokraan kuuluu kohteen vapaa käyttöoikeus (sis. kohteen kalusteet, astiat ja ruokailuvälineet sekä energia lämmitykseen, valoon ja ruuanlaittoon). Majoituskohteen irtaimistoa ei saa viedä pois huviloista (esim. muihin huviloihin). Muualle viedyt tavarat laskutetaan vuokraajalta. Kohteen vuokraan eivät kuulu liinavaatteet ja pyyhkeet. Liinavaatteita ja pyyhkeitä on saatavilla lisämaksusta. Liinavaatteiden käyttö on pakollista. Vuokraan kuuluvat siivouspesuaineet ja WC-paperi.

SIIVOUS

Asiakas vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja on velvollinen siivoamaan kohteen lähtiessään. Asiakas on velvollinen huolehtimaan vähintään seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi, lattioiden pesu, wc:n pesu, saunan pesu, astioiden pesu, tahrojen ja likojen poisto, grillin siivous, tavaroiden paikoilleen vienti sekä piha-alueen siivous roskista.

Siivoamattomasta kohteesta on lomakylällä oikeus periä erillinen siivousmaksu 120,00 euroa tai totaalisiivous 200,00 euroa, mikäli kohteen siisteys on täysin laiminlyöty asiakkaan toimesta. Asiakas voi myös tilata hinnaston mukaisen loppusiivouksen kohteeseen jo majoitusta varatessaan. Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu, edellytetään huoneiston olevan normaalin asumisen jäljiltä.

HÄIRIÖ- JA VAARATILANTEET

Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä, vahinkoa tai vaaraa samassa kiinteistössä oleville tai alueen muille asiakkaille, on Anttooran Lomakylällä oikeus purkaa vuokrasuhde yhden (1) huomautuksen jälkeen välittömästi. Kaikista häiriöistä, vahingoista ja vaaroista aiheutuneet toimenpiteet ja kulut laskutetaan asiakkaalta todellisten kertyneiden kustannusten mukaan. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Tupakointi on kielletty lomakeskuksen kaikissa sisätiloissa, ml. majoitustilat. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 300,00 euron tuuletusmaksu / majoituskohde.

LEMMIKIT

Lupa lemmikin tuonnista lomakohteeseen on pyydettävä aina etukäteen, lemmikkieläimistä veloitetaan erillinen siivouslisämaksu 30,00 euroa. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään lisämaksu, joka on 75,00 euroa / lemmikki .
Anttooran Lomakylä ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia- tms. ongelmista asiakkaille.

VALITUKSET

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan lomakylän henkilökunnalle . Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista em. tahoille, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin. Anttooran Lomakylä varaa oikeuden oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä.

HENKILÖMÄÄRÄ

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä siinä on ilmoitettu olevan vuode- ja lisävuodepaikkoja. Teltan tai asuntovaunun käyttö kohteen tontilla ilman Anttooran Lomakylän lupaa on kielletty.

Anttooran Lomakylä pidättää oikeuden hintojen sekä varausehtojen muutoksiin.


Yhteystiedot:
Anttooran Lomakylä Oy
Finnintie 33, 28900 PORI

Varaukset ja kyselyt
info@anttoora.com tai
palautelomake
Hardy Dieter 040-555 2553