Yrityspäivä

VIETÄ UNOHTUMATON YRITYSPÄIVÄ ANTTOORAN LOMAKYLÄSSÄ

Kokoukset, koulutukset, virkistyspäivät ja saunaillat

Juhlatila

Koulutus ja ruokailu noin 40 hengelle

Saunat ja paljut

Sauna B noin 20 hengelle, Sauna C noin 10 hengelle

Piha ja meri

Soutuveneily, kalastus, uinti, lentopallot ja muut pihapelit

Juhlatila

Juhlatila on vanha kivinavetta, Se on uniikki kokoustila Anttooran lomakylän yhteydessä. Metrinpaksuiset kiviseinät kätkevät sisälleen loistavan kokoustilan, jonka pirtinpöytien ääreen mahtuu kokoustamaan isompikin porukka. Juhlatilassa on sisällä istumapaikat noin 40 hengelle.

Rantasauna B

Rantasauna sijaitsee aivan rantaviivan tuntumassa. Terassilla sijaitsevista kahdesta paljusta on upeat näkymät merelle. Puusaunassa saunoo isompikin porukka. Kapasiteetti saunailtoihin on noin 20 henkeä. Rakennuksessa on myös majoitusmahdollisuus 4 hengelle. Uimalaiturilla matkaa on noin 15 metriä.

Rantasauna C

Rantasaunan terassilla sijaitsevasta paljusta on upeat näkymät merelle. Harvian pilarikiuas huolehtii kuumista löylyistä. Kapasiteetti saunailtoihin on noin 10 henkeä. Rakennuksessa on majoitusmahdollisuus 4 hengelle parvella.

Piha ja meri

Lomakylämme suuri nurmialue tarjoaa oivan mahdollisuuden järjestää yrityspäivien aktiviteetteja. Yrityspäivillänne voitte esimerkiksi soudella, kalastaa, uida tai pelata lentopalloa ja muita pihapelejä. Tarjoamme soutuveneet ja pihapelitarvikkeet vapaasti käyttöönne.