Anttooran Lomakylä

Finnintie 33, 28900 Pori

+358 40 555 2553

Majoitus

Iso huvila

Iso huvilaLomahuvilan pinta-ala on 82 m2 + parvi 30m2. Huvilassa on kolme kahden hengen makuuhuonetta, wc, sauna ja pesuhuone sekä tupakeittiö. Lisäksi huvilassa on parvi, jossa 6 runkopatjasänkyä. Yhteensä vuodepaikkoja on siis 12.

Varusteluun kuuluvat mm. palju (lisämaksusta), ilmalämpöpumppu (lämmitys, viilennys), tv ja täysin varusteltu keittiö. Jokaisessa huvilassa on omanlaisensa upea ainutlaatuinen varaava takka. Isossa huvilassa on suuri katettu terassi kalusteineen. Lomakylän soutuveneet ovat asiakkaidemme käytössä.

Tee varaus

Pieni Huvila

Pienet huvilatLomahuvilan pinta-ala on 51 m2 + 15m2 parvi. Huvilassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, wc, sauna ja pesuhuone sekä tupakeittiö. Lisäksi huvilassa on parvi, jossa 4 runkopatjasänkyä. Yhteensä vuodepaikkoja on siis 8.

Jokaisessa huvilassa on upea ja ainutlaatuinen varaava takka. Varusteluun kuuluvat mm. palju (lisämaksusta), ilmalämpöpumppu (lämmitys, viilennys), tv sekä täysin varusteltu keittiö. Huvilassa on suuri katettu terassi kalusteineen. Lomakylän soutuveneet ovat asiakkaidemme käytössä.

Tee varaus

Saunat

A-sauna

A-SAUNA

Lomakylässämme on kolme erilaista saunaa joissa on myös yöpymismahdollisuus.

A-SAUNA sijaitsee vain muutaman metrin meren rannasta. Tässä pienessä saunassa voi yöpyä enintään kolme henkeä. Saunan varusteluun kuuluvat kahden hengen minipalju (lisämaksusta), ilmalämpöpumppu (lämmitys, viilennys), wc, sauna, suihku, tv, radio, täysin varusteltu keittiö, terassi kalusteineen.

B-SAUNA on saunoistamme suurin ja siinä voi yöpyä enintään 6 henkeä. Sauna on vain parin metrin päässä merestä. Saunarakennuksessa on erittäin suuri löylyhuone, jossa on puulämmitteinen kiuas. Lauteille mahtuu n. 10 henkeä.

Tupakeittiössä voi yöpyä 4 henkeä ja pukuhuoneessa 2 henkeä. Tupakeittiössä mahtuu syömään 12 henkeä. Keittiö on täysin varusteltu. Suurella terassilla on myös kylpytynnyri.
Saunarakennus on peruskorjattu 2012.

C-SAUNA Uudessa rantasaunassamme on iso sauna, johon kerralla mahtuu saunomaan jopa 10 henkeä kerralla. Kaksi suihkua, kylpytynnyri sekä iso terassi luovat hyvät puitteet saunaillalle. Rakennuksessa on myös pukuhuoneena toimiva tupa, wc sekä täysin varusteltu pieni keittiö. Tarvittaessa yöpymiseen on tilaa parvella, jossa 4 vuodetta.

Sauna sijaitsee uimarannalla. Kylpytynnyrin lämmitys vain henkilökunnan toimesta (lisähinta). Vuokrauksen jatkuessa pidempään, on mahdollisuus omatoimiseen käyttöön ensimmäisen opastetun kerran jälkeen. Hoidamme tarvittaessa myös pyyhkeet ja ruokapalvelut sekä loppusiivouksen.

Tee varaus