Anttooran Lomakylä

Finnintie 33, 28900 Pori

+358 40 555 2553

Kokoukset, koulutukset ja virkistyspäivät

Vietä unohtumaton yrityspäivä Anttooran lomakylässä!

Anttooran lomakylästä löydät erinomaiset puitteet yrityksesi kokous-, koulutus- tai virkistyspäiville. Anttooran luonto merenrannassa tarjoaa rauhoittavan ympäristön viettää tyhy- ja tykypäiviä. Meillä majoittuu isompikin porukka, ja yön yli vietetty yrityspäivä saunoen ja vaikkapa paljussa rentoutuen taatusti lataa työntekijöiden akut tulevia koitoksia varten.

Anttooran lomakylä sijaitsee Meri-Porissa Anttooran saarella, jonne saavut kätevästi autolla (katso ajo-ohje). Lomakylässämme voi majoittua jopa 60 henkeä.

Mökkimme sijaitsevat merenrannalla ja jokaisesta mökistä avautuu merinäköala. Tykypäivillänne voitte esimerkiksi soudella, kalastaa, uida tai pelata lentopalloa ja muita pihapelejä. Me tarjoamme soutuveneet ja pihapelitarpeet vapaasti käyttöönne!

Anttooran lomakylä on muun muassa maankuulu lohenkalastuspaikka!

Mökit

Isot huvilat

Iso huvila

Isoja huviloita on kolme kappaletta. Huvilasta löytyy yksityisyyttä kaipaaville kolme omaa makuuhuonetta, joissa jokaisessa on kaksi sänkyä. Lisäksi tilavalla parvella on lisää vuodepaikkoja.

Jokaisessa mökissämme on täysivarusteltu keittiö. Voitte siis kokata itse ruoat tai tilata meiltä ylläpidon. Ison ruokapöydän ääreen kokoontuu ruokailemaan tai vaikka kokoustamaan kahdeksan henkeä. Oleskelutilassa voi rentoutua kokouspäivän päätteeksi Oriveden Liuskemestareiden liuskekivistä käsinmuuratun takan lämmössä.

Ison huvilan varustukseen kuuluu myös oma sauna, johon kuuluu tilava suihkutila ja pukuhuone.

Pienet huvilat

Pienet huvilat
Pieneen huvilaan majoittuu kahdeksan henkilöä.

Pienessä huvilassa on kaksi makuuhuonetta ja parvella on lisää vuodepaikkoja. Pienen huvilan varusteluihin myös kuuluu oma keittiö ja sauna, joten huvila täydentää hyvin isomman porukan tarpeita tai toimii oivallisesti pienemmän porukan yrityspäivien yöpymispaikkana.

Saunat

Lomakylässämme on kolme erilaista saunaa, joissa on myös yöpymismahdollisuus. B-saunan puulämmitteinen hirsisauna tarjoaa vierailijoille perinteiset suomalaiset pehmeät löylyt. B-saunan yhteyteen kuuluu myös oma kylpypalju, joka lämmitetään puulla tarjoamaan rentouttavan kylpyhetken aivan merenrannan äärellä. Kylvystä voi katsella merta ja ihastella Anttoorassa vuosittain poikivaa joutsenpariskuntaa.

B-saunan vierestä löytyy C-sauna, joka yhdessä B-saunan kanssa mahdollistaa nais- ja miesryhmien samanaikaisen saunomisen. Tällöin jopa 40 henkeä pystyy saunomaan yhtäaikaisesti.

Huvilat ja saunat tarjoavat täydelliset puitteet yrityspäiville!

Kivinavetta

Kivinavetta on uniikki kokoustila Anttooran lomakylän yhteydessä. Metrinpaksuiset kiviseinät kätkevät sisälleen loistavan kokoustilan, jonka pirtinpöytien ääreen mahtuu kokoustamaan isompikin porukka. Juhlatilassa on sisällä istumapaikat noin 50 hengelle.

Kivinavetassa on pidetty jopa yli 100 hengen juhlia.
Kivinavetan yhteydessä on pidetty jopa yli 100 hengen juhlia!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöimme tarpeisiinne sopivan yrityspäiväpaketin!

  Yhteyshenkilön nimi: (*)

  Yrityksen nimi:

  Sähköpostiosoite: (*)

  Puhelin: (*)

  Aihe:

  Viesti: